Menu
0
Gratis levering vanaf €50,-- (in Nederland)
Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden
Wij leveren ook aan België en Duitsland
Cijfer 9.8 voor onze service!
25Oct2024
Vervanger voor merk Naketano  --------> Ragwear!

Vervanger voor merk Naketano --------> Ragwear!

Door: Mirella van GinkelReacties: 0

Naketano: Een iconisch merk dat we missen

Als je ooit hebt genoten van het merk Naketano, dan weet je hoe uniek hun kleding was. Bekend om zijn casual en comfortabele kleding met een speelse twist, werd Naketano geliefd bij velen door de kenmerkende ontwerpen zoals speelse prints, unieke trekkoorden en oversized capuchons. Naketano bood het perfecte balans tussen streetwear en comfortabele vrijetijdskleding, en het merk wist moeiteloos op te vallen in de modewereld.

Helaas kwam er in 2018 een einde aan Naketano, wat een schok was voor trouwe fans die hun collectie jaren hadden opgebouwd. Het merk werd in de markt gezet met een 'limited edition'-mentaliteit; zodra iets verkocht was, kwam het niet meer terug. Hoewel dit het merk populair maakte, betekent het ook dat de unieke stukken van Naketano nu echte verzamelitems zijn geworden.

Ragwear: De beste vervanger voor Naketano-fans

Met het verlies van Naketano zijn veel mensen op zoek gegaan naar een merk dat dezelfde vibe en kwaliteit biedt. En hoewel het lastig is om een vervanger te vinden voor een merk met zo’n uitgesproken stijl, is er een merk dat uitstekend in de buurt komt: Ragwear.

Ragwear is net als Naketano een merk dat hoogwaardige, stijlvolle kleding maakt, maar het voegt nog iets extra’s toe: een sterke ethische basis. Ragwear staat bekend om zijn veganistische productie en inzet tegen kinderarbeid, waardoor je er met een goed gevoel kunt winkelen. Het merk is gecertificeerd veganistisch, wat betekent dat er in het hele productieproces geen dierlijke materialen worden gebruikt, van stoffen tot knopen en etiketten. Dat is iets waar maar weinig merken in de mode-industrie aan kunnen tippen!

Waarom Ragwear?

Ragwear biedt niet alleen ethische en milieubewuste kleding, maar het assortiment heeft ook een vergelijkbare stijl als Naketano: comfortabele, casual items met een knipoog naar streetwear en urban fashion. Denk aan zachte hoodies, gezellige sweatshirts en jassen die je kunt dragen tijdens een wandeling door de stad of op een ontspannen dag thuis. Bovendien zijn de designs van Ragwear net zo speels en creatief als die van Naketano, met oog voor detail zoals stoere prints, aparte knoopsluitingen en comfortabele pasvormen.

De toekomst van duurzame mode

Het feit dat merken als Ragwear bestaan, geeft hoop voor de toekomst van duurzame en ethische mode. De vraag naar kleding die goed is voor mens en milieu groeit, en met merken die veganistisch zijn en eerlijke arbeid ondersteunen, kunnen consumenten zich beter voelen over hun aankopen.

Ben jij een Naketano-fan die op zoek is naar een alternatief? Probeer Ragwear eens – een merk dat niet alleen in stijl, maar ook in filosofie een waardige opvolger is van het geliefde Naketano.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.