Wat is er allemaal te doen in Noordwijk met de lente?

bollenvelden Noordwijk

Wat verlangen we ondertussen toch allemaal naar de heerlijke lentezon en dat eerste witbier, rosétje of een ijsje! Hier in Noordwijk zijn de voorbereidingen al maanden in volle gang. De Ibiza-markten staan alweer gepland en hier in de Hoofdstraat worden veel leuke evenementen  georganiseerd. Ook de strandpaviljoens worden weer opgebouwd. Alles komt zo langzamerhand op gang….

We hadden wat tips beloofd wat hier zoal te doen is. Noteer in je agenda:

Natuurlijk beginnen we met de leukste gratis entree ibiza-markten. Hier zullen wij zelf ook weer gaan staan met onze hardlopende merken: Old Guys Rule en Van One Classic Cars t-shirts :

11 en 12 mei, 28 en 29 juli op de Boulevard van Noordwijk.

Op 9, 10 juni en 11 en 12 augustus Mercado de Ibiza bij één van de leukste strandtenten van Noordwijk Nederzandt. Ook echt een tip om hier te lunchen of te dineren!

In de maanden april en mei zullen al de bollenvelden volop in bloei staan. Schitterende wandel/fietsroutes om tussen de tulpen, narcissen en hyacinten te fietsen! En wil je toerist in eigen land zijn, vergeet Keukenhof niet. Vanaf 22 maart gaat deze weer open.

Hier in de Hoofdstraat zijn we druk bezig met een markt die elke woensdag gepland gaat worden en een fashionday waar alle winkels hun kleding gaan showen op een rode loper. Zelf zit ik in deze vereniging en zal jullie zeker op de hoogte houden wat er allemaal nog meer aan zit te komen.

Wij zeggen: Laat dat zonnetje maar komen!!

Dit bericht is gepost in Winkel. Bookmark de link.