Bulli Beach winkel is vandaag geopend !!

Na 5 volle weken keihard gewerkt te hebben en met heel veel hulp van lieve vrienden en familie is onze eigen Bulli Beach winkel vandaag geopend in Noordwijk! Wow, wat is het mooi geworden! Alles hebben we zelf gemaakt. Van steigerhouten kledingrekken, prachtige toonbank en een hele mooie strakke keuken met een groot krijtbord. Er zit een nieuw plafond in met professionele winkellampen en 3 etalages die elke maand weer moeten uitblinken. Wat gaaf om een winkel vanaf 0 op te bouwen en het allemaal samen te doen. Wat vullen we elkaar toch goed aan. En nu gaan we knallen in onze eigen Bulli winkel! Hoop dat jullie snel een keer komen kijken in de leuke en drukke Hoofdstraat te Noordwijk naar bijv. alle accessoires van het leukste Volkswagen busje de “Bulli” die we hebben ingekocht! Tip: wij zijn de tweede Kerstdag geopend van 12.00-17.00 uur en er is genoeg te doen in Noordwijk, zoals schaatsen aan het strand met uitzicht op zee! Lukt dit niet…niet getreurd, online kan je ook alle Kerstcadeautjes inkopen met nog steeds gratis verzending!

 

Dit bericht is gepost in Winkel. Bookmark de link.